Monday, October 5, 2009

Anti virus yg mudah..



Nama dia Combofix.. software antivirus yg paling mudah.. kekadang ader org tau je antivirus tp x tau nak pakai camne.. so kalau korang download combo fix nie.. dia scan n buang terus je virus, mallware dan spyware yg ader dlm komputer korang.. tapi kene ingat.. dia x der amaran dah.. buang terus je.. kalau ader virus kat system file, alamatnyer kene format balik laa komputer korang tu.. kebaikan dia.. dia x pilih.. semua yg ader dia buang.. keburukan dia, dia x detect kalau korang semua x run dia.. n satu lagi kene download dulu baru boleh run.. sbb dia kene pakai yg letest.. ianya amat bagus utk kecemasan... try laa..korang semua boleh download kat sini..

Note:Gua pun pakai..

4 comments:

Noorlaila Mohamed Nor on October 5, 2009 at 7:37 PM said...

donlod, install je dh boleh guna?
tahan lama tak?

♥ayudeadwish♥ on October 6, 2009 at 11:35 AM said...

sure ke nih? mmc ayu dah 2 kne virus n rosak trus.. bengang je...

Iz_JaT on October 7, 2009 at 4:47 PM said...

Pelajari Tips Cover Diri Untuk anda mencover diri,hehe

arnamee on October 17, 2009 at 3:51 AM said...

Salam.

memang senang, diakui oleh sebuah majalah tempatan.
keberkesanan? cuba dlu;p

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LeNgGaNgKaNgkuNg Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template