Monday, April 13, 2009

PERBEZAAN antara ISTERI dan GIRLFRIEND pada pandangan seorang SUAMI


1. Isteri macam tv, girlfriend macam handfhone. Di rumah tgk tv, kat luar bawa Handfhone

2. Tak de duit jual TV, ader duit beli Handfhone baru.

3.Kadang2 seronok tengok TV, tapi selalunyer banyak masa habis main Handfhone.

4.TV tercuma sepanjang hayat, tapi Handfhone kalau tak bayar service line, taliannyer kene tamatkan serta-merta.

5. Tv saiznyer besor, berat, dan dah buruk, tapi Handfhone cute,comel, ramping, banyak butang boleh picit,dan boleh di bawa kemana2.

6. Kos penyelenggaraan TV murah, lagi pun jarang rosak, Tapi Handfhone.. mak oii.. mahalnyer selalu meragam plak tu..

7. TV ader remote kontrol tapi Handfhone x der

8. Cuma satu jer kelebihan TV.. x der virus.. Handfhone.. sekali kene virus.. habislah...

* Jadi jangan peningkan kepala, pilihlah TV anda, Kalau boleh yang plasma laa yer hahahahahahahahahaha....

3 comments:

Bob Azrul on April 19, 2009 at 2:07 AM said...

hahahha..
aku rasa sapa yg baca sont take it serious..
bahan bacaan yg melucukan jer.. tak gitu kung??
(",)

Bob Azrul on April 19, 2009 at 2:09 AM said...

*dont take it serious... typo.. hahaha...

ungugelap said...

zmn skrg ni org dah tgk tv kat hp daa...

weh...
>sila hormati kaum hawa!!!

>isteri bukan tv, gf bukan hp...

o_O
koh koh koh...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LeNgGaNgKaNgkuNg Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template