Wednesday, April 22, 2009

5 Jenis Lelaki Yg Harus Dihindari...


1

Lelaki Yang Inginkan Aweknya Mirip Bekas Kekasihnya.

Kaum lelaki biasanya sulit mengawal perasaannya sendiri. Melalui fasa sedih akibat putus cinta sering membuatkan lelaki menganbil tindakan mencari teman baru. Dalam pada itu, mereka juga cengderung membandingkan teman wanita baru mereka itu dengan bekas kekasih lama. Untuk itu sebaiknya siasat dahulu adakah dia telah benar-benar melupakan bekas kekasihnya itu atau sebaliknya.

2

Lelaki Yang Selalu Menghilang.

lelaki seperti sering menghilangkan diri dengan alasan terpaksa menyempurnakan tugas penting di pejabat atau membatalkan temujanji anda bersamanya secara tiba2. Bagi yang berkapel dengan jejaka ini sebaiknya berhati-hati kerana meraka mungkin memiliki awek ataupun sudah beristeri..

3

Lelaki Yang Dilihat Terlalu Sempurna.

Lelaki yang tergolong dalam katagori ini biasanya berkereta mewah dan mempunyai penampilan menarik seperti orang kaya. Bagi wanita di luar sana, jangan terburu-buru menghampiri lelaki seperti ini. Bukan apa, bimbang lelaki seperti ini berselindung disebalik imej kerana mempunyai niat buruk di sebaliknya.

4

Lelaki Yang Tidak Beretika.

Lelaki jenis ini sering mengajak teman wanitanya bertemu di lokasi berhampiran dengan kawasan rumahnya. Sudahlah begitu, teman wanitanya itu disuruh datang sendiri dengan teksi. Sekiranya ini terjadi, putuskan segera hubungan anda dengannya. Tiada gunanya berkapelkan lelaki seperti nie kerana selain tidak bertanggungjawab,dia juga munkin mempergunakan teman wanitanya sendiri demi kepentingan dirinya suatu hari nanti.

5


Lelaki Yang Tangannya Ramah.

Baru beberapa kali bertemu, si dia sudah berani menyentuh tubuh teman wanitanya. Apabila ditegur dia berlagak, dia berlagak selamba sambil memberi pelbagai alasan yang tidak mampu diterima akal. Jangan sekali-kali mendekati lelaki seperti ini. Lebih baik lupakan sahaja niat untuk terus berkawan dengannya.


Note: Lelaki ohh Lelaki..


3 comments:

Bob Azrul on April 22, 2009 at 8:12 PM said...

kung..
aku tambah 1 lagi yer..
jauhi juga lelaki yang lenggang kangkung..
sebab lelaki ini belum tentu "tulen" lagi.. hahaha... jgn marah ye kung.. peace..

~SiS~ said...

wakakakaka...lelaki lenggangkangkung???heheheheheehehehe...ermmm.....

::dazzLaila:: on April 23, 2009 at 4:10 PM said...

u...
u lelaki golongan mana?muahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LeNgGaNgKaNgkuNg Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template